Vatten på konstiga ställen

Vatten är spännande. Utom när det regnar. Vatten ute som kommer uppifrån heter regn. Det kunde väl människorna ha ordnat bättre, tycker jag. De kan ju stänga av kranen till duschen i badrummet så man slipper bli blöt i onödan. Men ute – det vattnat har dom ingen ordning på?!

Och vattnet i min vattenskål, det är usch inget vidare. Jag håller på att dressera matte och husse, så de vrider på kranen i tvättstället lite oftare, för det vattnet är godare.

_85

Jag sätter tassen under strålen så det rinner fram i en slickvänlig stril och så fångar jag upp vattnet med tungen. Gott. Och så får man extra rena tassar samtidigt!

_b21

Men min kompis Ville, han har lite större vattenskål…

_badkatten_ville

Hela poolen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vatten på konstiga ställen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *