Jag skriver faktiskt mina bloggar själv numera

…oavsett vad folk tror. Allt som står här är tankar i mitt eget lilla pälsiga huvud. Jag behöver inte kopiera huvudrubriker från dagsmedia eller vara formfulländat färdigutbildad tv-kändis för att ha en blogg.

Nä snudd på så tycker jag det är orättvist att inte fler duktiga bloggare får en chans att ta sig förbi den ständiga topptrion på 100listan. Istället skulle det finnas en randomlista på ”just nu inloggade” och då skulle man hitta roliga friska tankar.

Tass på er från den lilla katten i bloggen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *