Risk för rymning?

Nu är det skarpt läge. Det ska komma en snickare och en elektriker till lägenheten. De ska laga sådant som jag har haft sönder, trodde jag. Och ville genast gömma mig.

Men husse sa att jag var oskyldig – utom till att ha kloat sönder tätningslisten till balkongdörren. Puh!

Så nu kan det blli spännande vad det dyker upp för figurer och ifall de gillar att ha en nyfiken katt med som ska kolla vad de hittar på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *