Bra gömställen…. och frön!

Det finaste man har vill man ibland gömma så att ingen ser det. Strumplådan är dock inte det smartaste stället.

Jag håller mig till tornrummet!

Alltså vad jag funderar på nu är om jag verkligen skulle behöva gömma mig ändå ifall snickaren förstår att det är jag som kloat sönder dörrlisten till balkongdörren.

Matte och husse, jag menar ju inte att ha sönder saker. Och jag har ju inte gnagt av så många kablar på sista tiden. Och jag menade ju inte att bita av husses blomma.

Men alla de där fröna som ni gömt i burkarna under nätet: Vilka av dom är gräs som jag FÅR äta på? Ni glömde väl inte att plantera kattgräs till mej?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *