Skrev 30 blogginlägg igår om kattsömn

…så är det konstigt om man är lite trött idag?

Nu får jag försöka skapa lite substans i mitt bloggande och inte bara lägga upp charmiga bilder på ännu charmigare snarkande pälsmonster (inkl mig själv – vinglös tandad pälsskata med klor!).

Det klagas nämligen över lag på att bloggar och folk som bloggar inte har något innehåll, ingen mening och ingen verkan. Klagomålen kommer troligen från någon avundsjuk pretentiös person som försökt blogga – d v s skrivit ETT inlägg med troligen ÖVERKVALIFICERAD KVASIFILOSOFISK text – och så har ingen läst det. Till skillnad från de vällästa modebloggarna och annat.

Men alltså, måste man ha mål och mening i allt? Kan man inte bara slappna av och ha kul?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *