Bort med gnällmånsarna?

Jag är en glad och snäll katt och jag är positiv. Mycket positiv. Jag intalar mig att jag är positiv till det mesta. (Till och med till att bli badad!) Även om det är jobbigt med den blöta pälsen efteråt.

Men om nån kliver på min svans blir jag sur!

Nu måste jag bara få lägga in en bild (Sorry!) Så här sur:

image12

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bort med gnällmånsarna?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *