Jaga dammkatter

Stora matte brukar skoja och säga att hon inte jagar dammråttor hemma hos sig på Landet, utan dammkatter…

Så när vi var hos henne senast så ville jag leka med de där dammkatterna. Jag har fortfarande inte hittat dem. Vad är det jag inte förstår?

Eller är de bara blyga?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jaga dammkatter”

  1. tyvärr så verkar det inte bli några kattungar den här gången. Trodde det först men så för någon vecka sedan såg jag hur de höll på igen så kanske blir det om ett par månader istället

  2. hmm . . . o min matte säger att jag gör så att det blir mer o mer dammråttor här hemma! jag jagar iaf de dammråttor som fångat mitt godis. men de råttorna smakar konstigt . . .
    /madame

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *