Hur blir jag din favorit, Metro?

Hej Metro,

hur ser din katt ut? Kanske du har flera katter? För du tycker väl om katter (och andra kloka djur)?? Kan jag få bli favorit hos dej? Du är ju redan min favorit. I katthjärtat alltså.

Hur kan jag få veta hur många fler katter som har en blogg hos dej och du, varför finns det inte ett ”Hitta andra bloggar”avsnitt att länka till som heter t ex ”Djur och natur” under vilket jag kunde hitta nya kattvänner? Hm, jag ska försöka skicka den idén till dej på nåt sätt…. Funderar…

Ser du att det här föreställer mej:   =^:^=

Kan jag få bli favorit hos dej? Du är ju redan min favorit. I katthjärtat alltså.

Titta på min blogg, jag har gjort så fint som mina tassar förmår, och jag listar ut nya spännande saker ur kattperspektiv att skriva om varje dag nästan. Medge att jag har en alldeles speciell blogg!

Snälla Metro, jag undrar annars om jag kan få sätta ut en annons i din tidning med länk till min sida, så att andra kattvänner kan hitta mej? Purr, det vore så kul!

Tass på dej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *