Tassrättigheter

Som katt måste man vara noga med sina tassrättigheter.

  • Man ska inte bli kallad vinglös svartvit pälsskata (eller hur det nu var…)
  • Man ska få mat i sin skål utan anmodan morgon och kväll (och gärna lite mellanmål)
  • Man ska bli tröstad om någon kliver på svansen
  • Man ska bli klappad ofta
  • Man ska bli buren över stora vattenpölar och lergeggor
  • Man ska få klättra och utforska allt som finns
_462

Det vore inte dumt om alla var lika nyfikna som jag – världen är full av spännande saker…

_472

Tänk bara vilka stora möss det SKULLE ha kunnat vara i det där svarta hålet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *