Jag har kört TASSA-loppet

ski-186x252-customMänniskorna kör sitt VASA-loppet, det ser inget kul ut. Dom har saker på tassarna och springer efter varann i en enda villervalla. Säkert får de ont i kroppen av det.

Och dom dricker nån konstig soppa.

Jag för min del börjar varje dag med Tassa-loppet. Det handlar om spurt ner från mitt torn och så rundar man vardagsrumsbordet, tar ett språng över hallgolvet och maxfart in i köket. Den härliga mjuka köksmattan är perfekt att ha som inskrynklande landningsbana och bromssträcka. Man gör så ungefär tio gånger, sen är man i fin form.

Matte gnölar dock om den snyggt ihopfösta köksmattan. Men hon ska ju också ha nåt att göra och hon behöver också röra på sig?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *