Bestämma sig? Inte en kattslig chans!

Alla som ägs av en katt vet hur det är med att bestämma sig, eller hur?

Ingen katt med sina rätta arton klor skulle komma på idén att leva inrutat och bestämt, så som människor gör. Kliva upp på morgonen, gå till sin skola/sitt jobb, leka där, gå hem igen, äta, sova.

En katt (Som jag) gör vad som faller den in, exakt i den sekund som infallet kommer. Vill jag prata om skatan som retas utanför fönstret, så gör jag det. Vill jag apportera min nya svans-sak, så gör jag det.

Men det jobbiga med människor är när de begär att man ska besluta sig för var man ska vara, för dom ska sina dörrar stängda hela tiden! Vill jag springa ut och in från balkongen trettimjau gånger, så nog råkar de stänga balkongdörren efter bara tjugomjau gånger. Eller så är det badrumsdörren som är stängd. Eller sovrumsdörren. För att inte tala om Gå-ut-utanför-huset-dörren! Den öppnar dom alldeles för sällan och bara när jag har koppel på mig.

Jag som hittar hem så bra?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *