Dom GLÖMDE mig!

Matte och husse glömde mig! På balkongen! Mitt i natten!

Jag ville gå ut och husse släppte ut mig och jag satt och spanade som vanligt. Matte stängde av datorn och släckte. Sen gick dom och la sig!!! Och glömde mig ute! Jag satt där och mjamade och krafsade, men de hörde mig inte.

Men plötsligt kom både husse och matte springande och öppnade åt mig, matte hade kommit ihåg att jag var ute.

Jag klagade och kloade litet på dem, men sen var jag mest glad att de kommit ihåg att släppa in mig.

Ägare.. vad ska man ha dem till egentligen?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dom GLÖMDE mig!”

  1. Nejdå, de glömde dig inte, de ville bara ge dig en försmak av hur det är om du skulle få för dig att rymma – det är kallt och bistert där ute, massa elaka människor finns det också. Alla är inte lika snälla som Matte o Husse! Nu när du vet hur det kan vara tror jag du uppskattar hemmets varma vrå bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *