Jag äter på mattes svans

blanbdar_1

Hon skulle ta ut dem och mäta dem, men de doftade så spännande så jag bet litet i dem också. Hon gömde dem men jag vet var de ligger nu. I skåpet. Så nu ska jag komma på hur man öppnar det och tar sig till översta hyllan…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag äter på mattes svans”

  1. tips från madame: många skåp går att öppna om man använder tassen under skåpsdörren o typ fiskar upp dörren. det gör jag med mattes o husses skåpsdörr i sovrummet. de har ju lagt alla mjuka o sköna handdukar längst ner i det skåpet! underbart att krypa in o sova där!
    hur man kommer till översta hyllan har jag inte kommit på än tyvärr . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *