Att stjäla mattes tonfisksmörgås

Jag kan ju i alla fall försöka, eller hur? Hon håller i den och den doftar så gott. Det är flera timmar sedan jag fick tonfisk.

Tittar på matte med stora stora ögon, men hon verkar inte inse att det betyder ge mig din tonfisk, utan hon håller undan mackan för mig när jag sträcker fram nosen.

Nej, nu ger jag upp och går och sover på min wellpapp, matte får komma till mig när hon vill be om ursäkt för att hon inte gav mig tonfisk.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *