Jag klär granen med matte

wikkialmostjump

Jag hjälper matte att klä granen, precis som en duktigt katt ska.

_mer_bilder_b11

Såhär gör man när man hänger upp glitter i granen. Det måste hänga snyggt och fint, matte kan inte göra det, så jag får självklart rätta till det åt henne.

wikkihang1

Sen somnar man i julgranslådan. Det är jobbigt att hjälpa matte.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag klär granen med matte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *