Utelåst

Husse har glömt mig på balkongen. Han öppnade dörren för att rätta till tätningslisten (som jag inte alls drar i och tuggar på) och jag smet ut. Men nu är dörren stängd och han har glömt mig. Om jag mjamar tillräckligt högt kanske han hör mig? Fast just nu tittar han bara på sin dator, tycker han inte om mig längre? Mjee, husse, kom och rädda mig! Jag vill inte vara ute hela natten. Låt mig komma in!

Ja! Han såg mig, in, in, fort innan han stänger igen. Hurra för husse.

Nu ska jag krypa ner i mattes halva av sängen, hon har en mysig värmefilt. God natt på er och tass på er.

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Utelåst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *