Får soffsällskap

Matte och husse har en gäst. Jag brukar slå henne i ansiktet med tassen när om hon lyfter upp mig, eller om någon håller mig nära henne. Hon är här ganska ofta, men idag tror jag hon ska sova här, för de har bäddat ut soffan i köket o det är redan sent och hon har inte åkt. Det är roligt när hon stannar kvar här, för då har jag någon att tassa på mitt i natten när matte stängt dörren till sovrummet. Fast jag kanske lägger mig och sover hos henne istället, beror på om jag är trött. Är ganska trött…. sova låter bra…

__medium1

Fast först ska jag sitta och hålla koll på alla när de är i vardagsrummet. Husse visar något på sin dator och matte bloggar åt mig under min övervakning. Förut var de ute i köket och spelade något spel med en fyrkantig sak de rullade omkring, jag fick leka med den litet och matte sa att jag var en rollspelskatt.

Nej, min fårskinnsfäll är mjuk och varm, ska fortsätta sova där.

Tass på er

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *