Kylskåpspoesi till salu!

Vill du överta ett stycke historia?! Jag tänkte att någon fortfarande kanske är road av att skapa roliga texter eller gripande dikter utav ordmagneter?IMG_1605
Det är ett rejält lass (Alla är inte med i bild!) med mer än 400 ord.

Skicka ett mjau om du är intresserad! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kylskåpspoesi till salu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *