Full fart inför kommande helg!

Alla rigglådor är laddade till kattutställningen! IMG_1435[1]
Vi ses väl på NERKs stora STORA jättestora kattutställning på Conventum Arena på lördag 20/1 och söndag 21/1??! Matte och Stora matte och Wikki FlatCat med vänner hälsar alla kattkompisar välkomna till Örebro Katthems monter!  Du kommer väl, och tar många bekanta med dig!!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *