Förberedelser!

Snart dags att skicka Matte  och Stora Matte  på representation!
Och något måste ju följa med: Lite fina decoupagade kattljus kanske?
IMG_1249[1]

IMG_1250[1]

IMG_1251[1]Det kanske är bättre översikt att se alla på en bild?
Blir nog fint när det är klart! *spinner*IMG_1247[1]

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förberedelser!”

    1. Då får man göra som experterna: Bara låta ljuset brinna litegrann så att det blir en grop stor nog till att sätta ett värmeljus i. Sedan kan man tända ett sådant och sätta upptill i ljusets grop, byta när värmeljuset brunnit ut – och ha det vackra stora ljuset kvar hur länge som helst!!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *