Wikki’s JulKattPaket nr 10

Wikki LuciaOj oj jag lovade för mycket… Hade tänkt att jag skulle bränna av TRE JulKattPaket på raken i kväll och ha allt skottat och klart ute också – så att man kan vara 100% LusseKatt i morgon! (Bilden visar hur jag såg ut 2012.) Men se det gick inte – det fanns andra Wikktigheter idag som gör att det blir TVÅ JulKattPaket i morgon istället!

Men här är i alla fall JulKattPaket nr 10:
I det här paketet finns två randiga kattsyskon, ett stjärnmönstrat kuddfodral, ett sött halsband med kattberlock, en kattpepparkaksform, lite julpynt, myntakudde,  massor av julstjärnor, en prickig bug och lite pysselsaker!!
IMG_1045[1] NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr,
 och behållningen går till katthjälp i någon form.  Bud lämnas i kommentar just under denna ”tråd”!IMG_1046[1]

Den som har högsta bud på fredag kväll den 15/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs. Och Wikki Goodies som t ex kattgräsfrö följer med!!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!! NosPussTack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *