Vem ska få mina FödelsedagsPaket?!!

HUrr-jam, Hurr-jam, Hurr-jam!

p_101553824

Idag fyller jag ELVA ÅR – och jag ska fira grundligt. Men den bästa festen är en fest med vänner! Så jag tänkte att ni, mina vänner där ute i katt-världen skulle få ge mig en hjälpande tass! Och då menar jag inte att ni ska köpa mig saker, tvärtom!

18159766_10155196075786753_2091484691_o

Som vi alla vet så är ju kartongen den bästa delen av alla presenter (nästan i alla fall!) och jag har redan beslagtagit den här och är en mycket lycklig katt! Men jag vill dela med mig av glädjen idag på min dag!

catstamps

Matte hjälpt mig att göra många fina Hittekattsband och jag tänker nu dela ut slantarna som kommit in i form av FödelsedagsPaket till behövande katthjälpare/katthem!

il_340x270.1160027846_1tw2

Och just DU är välkommen att NOMINERA EN MOTTAGARE som du tycker är värd att få ett av mina Paket! Vem vill du ska få en present?

b8c7b4df112b87fa9346842ba2dadbb3

Lämna ditt förslag, gärna med en motivering, i en kommentar här!
Senast Söndag 30/4 vill jag ha ditt förslag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

60 reaktioner till “Vem ska få mina FödelsedagsPaket?!!”

   1. Mjau tack, vännen – fast det var nog mest tänkt att man skulle föreslå typ ett katthem, en förening eller person som jobbar aktivt med katthjälp…
    Sedan önskar jag att jag kunde ge pris till alla kattälskare som har tagit hand om en hittekatt eller behövande katt!
    NosPuss Wikki

   2. Ja,såklart ”sorry-sorry” vännen …
    Då nominerar jag http://www.djurskyddet.se/
    De omfattar 54 föreningar runtom i landet. Föreningarna är självständiga med egen verksamhet och egen styrelse. De ideella krafterna i föreningarna och deras medlemmar är kärnan i Djurskyddets verksamhet. De utför det praktiska arbetet med att göra situationen bättre för tusentals djur varje år! Fantastiskt tycker jag & MaYa

 1. Grattis på 11 års dagen <3
  Jag vill ju nominera min vän Lena Olsson,kks, Kristianstad. Hon hjälper otaliga katter å även hundar. Hon är värd detta <3

 2. Hej vill nominera Jourhemsgruppen Nordvästra Skåne..
  Dom hjälper skygga katter i riktigt dåligt skick mest på Kullahalvön i olika kattkolonier..dom åker varje dag och matar ser till alla katterna placerar ut frigolithus kastrerar id och vaccinerar 🙂 många katter är och har varit kraftigt angripna av loppor 🙁 dom kämpar verkligen för dessa katter som många andra inte tar sig an…

  Dom gör allt som går att behandla avlivar endast om det absolut inte går att behandla…

 3. Hej. Jag nominera Helsingborgs hemlösa kattföreningen, Mysan Svensson.
  Dom har fångat många katter på olika ställen i Helsingborg, suttit på vakt dygnet runt i ur och skur. Arbetat hårt så att dessa missar ska få läkehem och stödhem och kunna bli socialiserade och tama för att sedan kunna adopteras ut till lämpliga hem.
  Mvh
  Kristina
  Ett stödhem

 4. Mjausiga kattulationer till dig, Wikki!!!
  Matte och jag har blivit förtjust i Södertälje katthem på senaste tiden. De är så fina.
  Men även Remingtons kattlya som tampas med höga veterinärkostnader.
  (Plus att jag flirtar lite med själva Remington…)
  Det är våra nominerade.
  Hoppas du får en jamarbra födelsedag och något riktigt gott att äta!
  Nospuss från Mimmi

 5. GRATTIS WIKKI!!! ❤️
  Jag vill nominera Lena Persson på Livbojen för att hon har gett Allt till katterna och fortsätter ihärdigt att Ge Mer och Mer. Hon är värd lite x-tra Kärlek och Omtanke.
  /Suz

 6. Grattis på födelsedagen!
  Vi vill nominera Råmossens katthem utanför Alingsås. Där träffades matte och jag. Det var kärlek vid första ögonkastet! Nu har jag bott här sedan november 2011. Hälsningar Smulan, ca 8 år, med personal.

 7. Jag skulle gärna vilja nominera Carina Hedlund, Odensbacken som under många år, med hårt arbete och stort engagemang, har hjälpt ett oräkeneligt antal kissar, från en svår situation fram till nya kärleksfulla ”för-evigt-hem”.
  Och hon själv fyller ju också år nu i början av maj, så hon skulle garanterat uppskatta en födelsedagspresent från Wikki.
  Nospuss till dig.. <3

 8. Hej och stort Grattis på födelsedagen ! Jag vill nominera Snuffefonden ,för jag har Guldtian som nominerat katthem och katthjälp över hela Sverige ! Snufffefonden hjälper ju kissar med veterinärvård ,när de inte har pengar .De ligger mig varmt om hjärtat !

 9. Grattis på 11-årsdagen med nospussar söta Wikki ?❤
  Jag skulle vilja nominera ”Föreningen Hjälp utsatta katter få hem” till ett av dina FödelsedagsPaket!
  Det är en förening som verkar i Stockholmsområdet där dom hjälper hemlösa katter att få vård och nya hem.
  Föreningen finns både på nätet http://www.hukh.se och Facebook ❤

 10. Nu rodnar mina morrhår, jag trodde att din födelsedag var igår!

  Nu rodnar mina morrhår, jag som trodde att Din födelsedag var den 25/4! Skyller allt på matte, som skrev in fel dag i kattalamanackan.
  Vill nominera Josefa Kovacic som alltid har hungriga kattungar som behöver massor av mjölk & mat!
  Önskar Dig en härlig födelsedag med allt som Du gillar!
  Extra många nospussar från Smiley.

  1. Bästa Smiley, du är från hjärtat förlåten! Favoritgodiset hade du hittat också… <3
   Nomineringen är också antecknad!
   TassKram Wikki

 11. Hjärtliga kattulationer på den stora dagen!
  Jag vill nominera Stockholms Katthem för att de fångade in just den skyggisen på Ingarö som blev min fina misse, Siri.

 12. grattis på födelsedagen Wikki, vilket fint initiativ att dela med dig av paketen. jag vill nominera Remingtons Kattlya i Löddeköpinge, som jag tycker gör ett fint jobb. även Snuffefonden är duktiga och får gärna min nominering.

 13. Grattis wikki! Du blir bara finare för varje år. Kram på dig!
  Vill nominera föreningen Hjälp utsatta katter få hem som hjälper hemlösa missar.

  Nospuss Bascos matte

  1. Mjausingen det var en kattplimang som gick till mitt hjärta!!!
   Och nomineringen är härmed noterad! NosPuss Wikki

 14. Hej. Jag vill nominera Växjö Hemlösa Katter. Jag tycker dom är värda detta för de jobbar hårt med att hjälpa hemlösa katter.

 15. Grattis på födelsedagen Wikki.
  Jag tycker att världens bästa Josefa som nappat upp min 2 småsystrar bland hundratals andra moderlösa kattungar under 13 år som vikarierande kattmamma är värd en nominering.
  Nospussar från Sören.

 16. Grattis Wikki! Jag nominerar Arboga Katthem som är nystartat och behöver en puff i ryggen! 🙂

 17. Jag nominerar Annica Hillberg i Rimforsa som gör ett ENORMT jobb med att fånga in och föda upp hemlösa katter. Sen är hon väldigt noga med att dom får ett bra hem,då är dom vet.kollade,katrerade och vaccinerade. Hon gör ett jobb som är oersättligt. Grattis på födelsedagen!?

 18. Grattis vackra Du på Din dag❤️Vill nominera Eva på Evas katthem i Skara.Hon gör ett jättejobb för utsatta katter.Nu han hon själv gått igenom en stor operation idag o hon behöver lite uppmuntran❤️

 19. Livbojen för hemlösakatter i Eskilstuna nominerar jag.
  Den tid, engagemang och hjärta som de lägger ner på att fånga in, tämja och tillslut finna hem åt varenda katt. Det är värt allt och lite till.
  Att de dessutom lägger tid på att hjälpa till med de katter som är i jourhem, där kunskapen inte är lika stor, så att varje katt som lämnar Livbojen, är eller påväg att bli den bästa katt som den kan bli.

 20. Jag vill att Inger Andersson som håller i något som heter Snuffefonden får ett paket. Hon hjälper ägare till katter som ej har råd med vetr räkningen. Jag virkar bläckfiskar där alla pengar jag får in går dit.

 21. Skulle kunna nominera alla katthem för dom gör ett kanonjobb allihop, men jag väljer Bergslagskatten i Smedjebacken.

  1. Du har så rätt, alla katthem skulle behöva få stöd… Men din nominering är noterad! TassKram Wikki

 22. Jag vill nominera Jourhemsgruppen som matar och fångar in skygga katter ser ochså till att dom blir kastrerade id märkta och vaccinerade innan dom får nya hem

 23. Grattis på födelsedagen ?? vackra Wikki.Jag vill nominera Malin Johansson Östgötakatterna, som fångade in mig, när jag var hemlös skyggis, ❤️och körde mig till matte, för 5 år sedan, Smulan tackar Malin ❤️?

 24. Hej och grattis på födelsedagen. Jag vill nominera
  Hemlösa katter i nöd som har hjälpt och räddat
  många katter som haft det svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *