En kudde med mej?

IMG_6515
Den här söta kattungekudden tittade ut från en butik, kuddfodral från Svanefors för 149 kr. Den är sååå gullig, men visst hade det varit mer kul att ha en kudde med Wikki-nyllet på???!  När jag skubbat av mig den värsta vinterpälsen lite längre fram, så ska jag be matte ta fina bilder på mig…

Så vem vet, en vacker dag kanske det kommer att finnas nåt som heter något i stil med ”WikkiDesign by Me&Matte”? Ja, drömma kan man väl i alla fall?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En kudde med mej?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *