Dela gärna JubileumsAuktionen så att flera bud kommer!

P Å M I N N E L S E !

catscarf2Med din hjälp hoppas jag att det ska gå att få fler intresserade
av den här underbara skimrande sjalen!!!
Dela LÄNKEN HÄR till föregående inlägg, där bud kan lämnas!
Fler bud betyder hjälp till fler behövande katter, helt enkelt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *