Värt att lyssna på…

koshek
”Here’s something odd. There is a cat hovering in the men’s bathroom at the radio station here. He seems perfectly happy and healthy, but it’s floating about four feet off the ground next to the sink. Doesn’t seem to be able to move from its current hover spot. If you pet him, he purrs, and he’ll rub on your body like a normal cat if you get close enough.

Fortunately, because he’s right by the sink, it was pretty easy to leave some water and food where he could get it, and it’s nice to have a station pet. Wish it wasn’t trapped in a hovering prison in the men’s bathroom, but listen, no pet is perfect. It becomes perfect when you learn to accept it for what it is.”

Man kan inte annat än ÄLSKA serien ”Welcome to Night Vale!”. Klicka på bilden av Khoshekh ovan så kommer du till radioprogrammets första årgång – det går på fjärde året nu! Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *