Å vilken härlig dag!

IMAG1518[1] IMAG1531[1]
I morgon ska vi få en spinnande överraskning, lovar Stora husse.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Å vilken härlig dag!”

  1. Vilket underbart paradis ni har!
    Jag blir lite avundsjuk, fast jag älskar min balkong.
    Hoppas ni njuter för fullt – och så lite extra för alla små skyggisar som inte får strosa fritt.
    Nospussar från Mimmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *