Jag har en regnbågsslips också!

Eller… Nova och jag har dem tillsammans!
160602 W slips

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag har en regnbågsslips också!”

 1. Hej du!
  Jag satt här på en middag och googlade min gamla serie innekatterna som publicerades i tidningen kattliv några år. Jag hamnade på din blogg och läste din söta text om serien 🙂
  Det gjorde helt klart min kväll!
  Faktum är att jag gärna hade fortsatt med innekatterna (kanske gör ett nytt försök snart?) men tidningen bytte redaktör som tyckte att jag var för dyr. Många andra på eedaktionen fick också gå. Tråkigt när det blir så.
  Komiskt nog sitter jag på min vän ”Patricia”s födelsedagsfest, tjejen som gav namnet till katten Patricia ♡ ha en härlig kväll.
  Kram / Alice

  1. Mjau, jag tycker att INNEKATTERNA var nåt av det bästa i tidigare Kattliv, som numera känns lite slätstruken och polerad. Så jag hoppas att Patricia och du fick en fortsatt fin kväll! Jag känner mig oerhört hedrad av att få din hälsning! Jag ställer gärna upp som gästmodell i din serie om du tar upp den igen! Kärleksfulla TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *