Fyra små sötisar

Tidigt i morse födde den räddade och genom Livbojens insamling benbrottsopererade katten Kitty fyra friska fina ungar! Det gick med en väldig fart, det tumlade ut en blöt hög med småttingar och Kitty hade fullt snärj med att tvätta dem torra och bita av navelsträngar…
20160517_061104
Men Kitty skötte jobbet med glans och snart var alla fyra fluffiga och torra och på väg till matmagasinen! Alla fyra har olika färger/teckning!4 ungar 160517
Det ska bli så spinnande att följa de här små krabaternas utveckling! Grattis till fina barn, Kitty!
4 ungar 160517 b

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *