Kanske… Hoppas…

13140725_1089796937747308_245220049_n
Höll med mjuka händer
en nyfödd som darrade så
Jag bar den i några minuter
i värmen närmast min hud
Kom hjälp i tid, får kattungen leva?
Kände dess hjärta slå
För ett knappt dagsgammalt pyre
den stunden med hela min själ
jag önskade, jag önskade – åh!
Önskade… att jag varit gud…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kanske… Hoppas…”

    1. Den lille är piggare idag och kravlar runt i reservmammas urringning som en liten tiger – har t o m spunnit lite! NosPuss Wikki

  1. Lille Skrutt blir starkare o starkare för varje dag. Sörplar i sig välling i samma takt som karlar sveper en öl…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *