Hitta katten

var

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hitta katten”

    1. Mjau, jag tror jag ska leta reda på en samling Wikki Look Alikes och gömma mig också?! TassKram Wikki

  1. Oh, hade någon vetat om att jag fanns när jag var så där liten hade det kunnat vara ett foto på mig. Men som ni vet så är det väldigt få som öht ser en liten hemlösing.

    *nosgos*
    Chanda – med eget hem numera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *