Hur snackar vi på kattiska?

science

Mjau, den forskning som Susanne Schötz gör beträffande katters språk börjar att sprida sig runtom i världen. Idag hittade jag en notis om det spinnande forskningsprojektet i engelska The Independent. Det förbryllande är att artikeln sedan länkar vidare till en information om hur holländska shimpanser pratar med skotsk accent?! Man hade ju tänkt att något svenskt kattjamande skulle vara mer logiskt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *