Och resten av kvinnodagarna?

Obemärkt gick den mig förbi, den internationella kvinnodagen.  Jag har lite svårt för de där ”internationella vad-det-nu-är-för-dagar” när det handlar om sådant som egentligen alla borde leva upp till under ALLA årets dagar. Eller?
tiny

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Och resten av kvinnodagarna?”

  1. Vi o husse kan bara tassa med. Har oxå lite svårt med alla dessa ”vad det nu är”.Så vi gör det enkelt för oss o behandlar alla lika oavsett ”vad det nu är” varje dag. Vill man ettikera ”vad det nu är” hos oss så är det respekt för varje liv varje dag.
    Tassar 🙂

    1. Mjau, sedan tycker jag det är en konstig feminism vi har här i vårt välpolerade samhälle, där man kan se ned på ”kattkvinnorna” utan att blinka… En annan sak som jag reagerar på är det salongsbekväma ”bränna BHn i protest mot patriarkatet” men att låtsas inte se den förtryckta grannkvinnan i tvättstugan och hjälpa henne istället… Du har så rätt i att respekten för varje liv är något större. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *