Gissa om jag längtar!!???

140705 wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gissa om jag längtar!!???”

  1. du vet att du har en väldigt,väldigt vacker kisse va? : )
    en jättefin bild dessutom
    vi längtar också efter sommar,sol och värme

    tassklappar från oss matte sari med skruttan och leon

    1. Idag fick vi i alla fall lite värme! Kunde sitta på balkongen och sola pälsen massor! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *