Nova Hjortrontiger och jag firar!

Nova 2
Vi firar min lillasyster Nova idag, för det är ingen vanlig dag – idag är det Novas ”komma-hem”-dag! I 7 år har du bott hos oss nu, älskade lilla hjortrontiger!

Kurr, vi älskar verkligen varandra, min syster och jag!
Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova Hjortrontiger och jag firar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *