Kom snart tillbaka, Landet-skogen

down
Nu är gammelskogen på Landet avverkad. När man ser trädstammen i mitten med brunt innanmäte, så förstår man varför. Och nyskogen har blivit gallrad. Det betyder att kvar finns en frisk glad skog som kan växa till sig. Nya plantor ska sättas istället för gammelskogen så småningom. Vad fint det kommer att bli!!! *glada skutt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kom snart tillbaka, Landet-skogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *