Kuddar att busa med på utställningen?

kudd
Kurr kurr kurr jag har fått ett helt gäng kuddar, fluffiga och fina… Nu måste jag ju på något sätt jama ihop några snitsiga kuddfodral till dem, så går de nog att sälja vid katthemmets monter på NERKs Utställning den 23-24 januari!!?

Har du några tips eller idéer? (Matte säger att det räcker inte med att jag och Nova ligger på kuddarna och pälsar till dem….)
montrar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kuddar att busa med på utställningen?”

    1. Mjau, jag ska kolla om hon har någon textilfärg… Men jag vet att hon har dåligt med vita kuddfodral/örngott. Jag har i alla fall erbjudit mina tassavtryck! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *