Wikkis JulPaket nr 24 – vinnare: Oskar!

Här kommer The Grand Finale!!! Ett rörigt, brokigt, vansinnigt och helt förtjusande
JulPaket som jag grävt fram i lådorna med samlade skatter!
IMG_5601
Det fina i den här samlingen är en pytteliten vas designad Stora matte:
IMG_5606IMG_5607
Den finns bara i detta unika exemplar! Fin, eller hur?!!
IMG_5605
Så ingår ett potpurri på gnistrande tillbehör för hela resten av året: En barnmössa med ”fyrverkerier”, en pekare som ger dig en mus att jaga, bollar och gulliga stickers.
IMG_5608
Lite fina smycken ska det väl vara med, ovan två halsband och två set med örhängen, nedan en ros för knapphålet – och några mysiga lekmöss.IMG_5609
Därtill en kul avlång kattburk, fina grytlapp och minikudde, en liten vit brevhållare och som final två långa dukar (Eller går att ha som panelgardiner) samt en skimrande porslinskatt med tankfull uppsyn. Var med i denna årets sista JulPaketsauktion, så kan allt detta bli ditt!
IMG_5611
Så här gör du för att vara med:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan! Du får själv bevaka kommentarsfältet för att ha koll på om ditt bud bjuds över av någon annan!
Den som har gett högsta bud på tisdag kväll den 29/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Slanten för Wikkis JulPaket nr 24, kommer att hjälpa någon behövande katt via:

SnuffeFonden! ♥♥♥♥♥

Första budet: 300 kr bjuder Dui & Deco!
Andra budet: 500 kr från katten Oskar och matte Karin ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 24 – vinnare: Oskar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *