Wikkis JulPaket nr 23 – vinnare: Solise, Vilda, Elvan, Rosetta och Aqua!

IMG_5578
Det var nära ögat att JulPaketet blev totalt ramponerat… Orsak: Jaktkatten Nova… Hon fick väldigt fort nos på en myntamus ibland alla saker! Jag lyckades rädda det mesta:
IMG_5583
Men hon tuggade litegrann på fjäderleksaken och rullade sig på allt det andra.
IMG_5588
Det ser ut som att allt höll: Kattmuggen, minipuzzlet och minsta kattboken. Katten och dinosaurien med mjuk tygkropp är i skick som nya!
IMG_5599
En rolig kattregel-skylt behöver varje kattägd person, så de vet vad som gäller!IMG_5585
Fina smycken ska så klart din matte ha? Tyvärr kommer det här setet inte till sin rätt på foto vad gäller färgerna. Pilgrim-örhängena glänser, det lilla armbandet av halvädelstenar är stadigt och gediget, och tillsammans med loppisfyndat halsband blir det snyggt!
IMG_5593
Då återstår de små sakerna: En söt barnponcho som min vän BM gjort, och en fräsch ny myntaråtta (Som inte Nova dreglat och klöst på!)
IMG_5589IMG_5597

Vill du vara med och bjuda på auktionspaket nr 23? Så här gör du:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på måndag kväll den 28/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.
Pengarna för Wikkis JulPaket nr 23 ska gå till:

Svenska Kattskyddsförbundet!!!!

Första budet: 200 kr spinner Dui & Deco!
Andra budet: 300 kr från Solise,Vilda,Elvan,Rosetta och Aqua

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 23 – vinnare: Solise, Vilda, Elvan, Rosetta och Aqua!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *