Wikkis JulPaket nr 21 – vinnare: Pyret!

Börjar ni bli utmattade av mina JulPaket?!! Då anar ni inte hur utmattad JAG är! Jag lägger mellan 15 och 20 saker i varje paket, slår in dem prydligt, packar i en låda, skickar iväg… Innan det ska jag också ha plockat fram alla dessa prylar, matchat dem hyggligt och fotograferat snyggt. Och hållit ordning på auktionerna, min egen svans och Nova… (Hon provligger alla kattonger!) Men kul är det, sååååå kul!

Nog jamat om detta, här kommer 21:a paketets innehåll:IMG_5529
Gulligt kattörngott och käck kattkasse, en kattburk med hemligt innehåll, och lite söta småsaker… Vem känner sig lockad att ge ett bud?
IMG_5531
Det är en liten gyllene kattberlock på det gröna halsbandet!
IMG_5533
Och kattfigurinen har en svårtydd min: Sömnig, förvirrad, sur eller förvånad?
Plus ett knippe festliga småsaker:
IMG_5535
Så här gör du för att vara med i JulPaketsauktionen:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan! Du får själv bevaka kommentarsfältet för att ha koll på om ditt bud bjuds över av någon annan!
Den som har gett högsta bud på söndag kväll den 27/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Slanten för Wikkis JulPaket nr 21, tillfaller:

Föreningen Spinnhuset i Hallsberg!

Första budet: Chanda och Milton jamar 100 kr!
Andra budet: 300 kr tassar Pyret till med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 21 – vinnare: Pyret!”

 1. Vi jamar 100.- så kanske fler hänger på i julbudandet för Spinnhuset. 🙂
  *nosgosig jul alla kattvänner*
  Chanda och Milton

   1. Mjau tack själv! Betalning samma som tidigare paket, så det kan ni lösa, eller hur?! Jag sätter igång och packar paket! NosPuss Wikki

   2. Kom ju på sen att det var via swishen…..osså lade vi på lite extra….att få paket är sååå roligt…spinn från Pyret =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *