Wikkis JulPaket nr 10 – vinnare: Alice!

Nu går det som på räls – ett litet kattåg kommer här med ett nytt lass utav fina kattpaketssaker:IMG_5390
Det är lite cool katt-tema över det här paketet, som jag tassat ihop alldeles själv. (Nova har nämligen fullt upp med att bevaka husse, så han ägnar sig mer åt sin kära kisse, än åt matte… Det är lite konKURRens där….)IMG_5398
I den vackra kattväskan kommer jag att stoppa allt det där på översta bilden – ett halsband som du själv knyter till vilken längd du vill, en hel massa praktiska saker, inklusive glittriga filtstjärnor, prickig prydnadskatt och den här eleganta tavlan:
IMG_5402
Mjau, plus den allra minsta lilla svarta porslinskatt med grönskimrande ögon och en handmålad ljushållare i gjutjärnsliknande metall:
IMG_5403
Om du gillar det här paketet, så kom bara med ett auktionsbud! Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har gett högsta bud på onsdag kväll den 16/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Vem tror ni ska få behållningen från detta Wikkis JulPaket nr 10, tror ni?!! Mjooo:

Norrtälje katthem!!!

Första budet: 50 kr jamar vi på det här paketet också! säger Klosterkatterna
Andra budet: 400 kr spinner Alice! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 10 – vinnare: Alice!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *