Grattis Smiley till Wikkis JulPaket nr 2!

heart2
Jag hoppas att du är en så här glad vinnare!
Du får mail från mig med mer information! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Smiley till Wikkis JulPaket nr 2!”

  1. Blev så glad att jag gjorde en baklänges volt!
    Katten på bilden liknar mig, men jag har aaaningen mera päls…
    1000 nosisar Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *