Wikkis JulPaket nr 1 – vinnare: Mhistel!

Nu är det dags! TomteKatten har gett mig i uppdrag att tassa in lite julslantar till mina medkatter! Så jag börjar med att auktionera ut ett litet julpaket till högstbjudande, och till förmån för…
002
Hm, hoppsan… Jag hade lagt alla lapparna här med namn på mottagare och så skulle jag sticka ned tassen och dra en lapp, så där lite elegant… Nova, har du tagit hand om lapparna? Va, har du grävt ned dem??! Vänta lite… Krafs krafs krafs!
081124-011
Okej, här kommer strax den första lappen! *ruskar av kattsand* Måste bara tvätta av den lite!

Här är i alla fall JulPaket nr 1:
IMG_5267
Det är ett paket gjort för lite julmys! Och kattmasken är precis en sådan som TomteKatten har på sig när han kommer tassande och delar ut KattKlappar! Så här gör du för att buda på paketet: Skriv ditt bud i kommentaren nedan! Den som har högsta bud på fredag kväll den 4/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Vad jamar du, Nova, har jag glömt något? Mjauvisst ja: Slanten för Wikkis JulPaket nr 1 kommer sedan att skickas av mig till:

Föreningen Kattakuten i Norrbotten!

Första bud: 350 kr från Ulrika!
Andra bud: 400 kr från Tanya!
Tredje bud: 500 kr från Mhistel! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 1 – vinnare: Mhistel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *