Jag håller på att välja kalenderbilder…

…och välja bort dem som INTE passar:
Här är svansen fin men jag undrar ju vad som hänt med pälsen och nån konstig ljusblå ”blixt” uppe vid halsen?
390
En så här irriterad blick kan man ju inte ha på bild i sin kalender, eller hur?
IMG_7088
Den här bilden blev roligast när man inte vände den på rätt sätt:
IMG_7331

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag håller på att välja kalenderbilder…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *