En Wikktig sak!

Min aftonbön:

Snälla SkaparKatten! Jag brukar inte jama på uppmärksamhet från Dig så ofta. Det är ju mer matte som får höra de jamandena. Men nu måste jag lyfta morrhåren åt sidan och höja min röst, för det är väldigt Wikktigt!

Jag ber bara:
Ha inte så bråttom med att kalla på våra vänner Tanja på Landet och på Gammelmattes Tass! De kan väl få ha en solig höst och få fånga några mumsiga möss till? De senaste dagarna har Du ju kallat på Klosterkatten Jenny och på 24-årige Viktor… Det räcker väl?!

Tanja är ju Stora husses ögonsten och Landets Väktare. Och Gammelkatt Tass han sköter ju om Ranchen… Vi behöver dem!

Sniff och tack från Din lilla Wikki…IMG_7680

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En Wikktig sak!”

  1. Nu är det alldeles för många sorgsna nyheter! Vi healing spinner allt vi kan för alla på två och fyra ben.

    1. Mjau, det är svårt att orka allt man behöver! *sniff* Skönt att ni finns, goa vänner! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *