Stilstudie Svinto

Vackra huskatten Svinto tyckte att utställningsvärlden var lite oroande – så hon tryckte sig intill assistenten för att få tröst…IMG_4860
Och sneglade bort till matte…
IMG_4861IMG_4867
Tillbaka i buren skapade Svinto ett eget tryggt ställe…
IMG_4869
En del katter är osäkra på nya platser, så en kattutställning kan vara en stor upplevelse. Men domarna tar hänsyn till katternas erfarenhet, så Svinto fick gott betyg ändå. Det viktiga var att hon inte var ”för rädd”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *