Lilla HjälpTasseriet T27

IMG_4605
Nu har jag äntligen tagit mig i nackskinnet och tassat ihop ett sommarfint Tasseri, som ska dra in en slant till Örebro katthem, tänkte jag. Katthemmet har nämligen räddat ungefär sextio katter från en koloni, och de behöver bidrag till veterinärvård och kastreringar och IMG_4609allt som behövs för dessa katter. Så här kan du vara med i ett Tasseri, som är ett mellanting mellan auktion och lotteri:!

För att tävla i Lilla HjälpTasseriet T27 gör du så här:
– ALLA som vill får tävla! Man behöver inte ha en blogg eller vara med i något särskilt katthem eller så…
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T27- (T ex T27-snaggad, T27-kattnamnet eller T27-1111!)
– Tassa in din anmälningsavgift på minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt får då skicka in sitt svar på tävlingsuppgiften och har lika stor chans att vinna.
IMG_4572– Lös tävlingsuppgiften som hör till Lilla HjälpTasseriet:
”Som ni vet har jag en rejäl samling prydnadsskatter, i porslin, glas, keramik och trä och alla möjliga material,  som brukar komma med ut på event så att kattälskare kan adoptera/köpa dem, och slantarna går till katthjälp. Hur många sådana prydnadskatter tror du finns i mitt lagerskåp just nu????”
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– DIN LÖSNING på tävlingsuppgiften vill vi ha senast den 14/8 kl 20.00 och därefter kommer rätta svaret och vinnaren att presenteras! Spinnande, eller hur!!!!
IMG_4610
PS. Nosa in på mina vänner Klosterkatternas blogg också! Där kommer snart fyra auktioner som ska ge hjälp till SnuffeFonden! Kurr!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lilla HjälpTasseriet T27”

  1. Vi vill absolut vara med! Men jag hinner inte ta itu med det förrän efter helgen, eftersom vi skall resa bort några dagar… återkommer med vår gissning och slanten i nästa vecka!

    Nospussar från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. TjoJam! Tack för tillskott i Tasseriet och i kväll blir det spinnande final – då ska jag räkna grejor i mattes Hemliga Skåp!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *