Katt-TV hos banken!

IMG_4381[1]
Så här tjusig kattfilm kan man få avnjuta hos mattes och Stora mattes bank (Rekarne Sparbank) i Eskilstuna, medan man väntar på sin tur att få service. Det skulle alla banker ha, vilken trivsel det skulle ge!!!
IMG_4383[1]
Och jag undrar så vem den stiliga kattdamen kan vara?
Tänk att få vara på storbild så här… *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Katt-TV hos banken!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *