Grattis Tanja!

IMG_4393
Sötnos Tanja hurrjam hurrjam på din 15-årsdag!
Vi hörde att du ville ha en stillsam födelsedag bara med närmaste familjen, men vi kan ju jama grattis i alla fall! Kurr kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Tanja!”

    1. Mjau vad kul att dansa lite! Tanja tar en svängom med grannkatten Tusse också! NosPuss Wikki

  1. Våra allra varmaste kattulationer på den stora dagen, Tanja. Våran matte stämmer in i vårt fyrfaldiga kurrande!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *