Mitt i natten bloggar katten

IMG_4345[1]Nu har matte bokat tid åt oss hos veterinären på torsdag morgon – dags för rejäl hälsokontroll till både mig och Nova. Vi börjar ju vara seniorer snart och därför ska vi få lite extra tillsyn, båda ska vi kollas i munnen om tänderna behöver någon åtgärd.IMG_4353[1]

Jag har fått små pepplor på ena örat som ska tittas på, de syns inte om man inte vet var de finns och de bekymrar mig inte speciellt alls – och jag tycker ju just nu att jag är precis lagom för min päls!
IMG_4343
Nova har dock faktiskt krympt lite i sin päls, och hon ska få lite extra provtagningar – vi vill ju veta varför det är så. Det har ju varit lite problem med hennes tänder förr, så husse tror att hon behöver lite tandvård. Det är viktigt att hålla tänderna i trim, man ska inte ha ont i munnen…

Håll tummar och tassar att allt går bra!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitt i natten bloggar katten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *