Tänk om jag kunde få jama om allt som händer…

Just nu har jag så mycket i tassarna att tiden inte räcker till – jag är ju vaktkatt på Landet! IMG_4111[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tänk om jag kunde få jama om allt som händer…”

    1. Mjau, vi hade ju sååååååååååååååååå mycket att tassa med inför mattes och husses bröllop! Och så fick vi inte jama ett endaste knyst om det – det var jättesvårt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *